Ungdom på sykkel

Har du en god idè - men mangler penger?

Med vårt nettbaserte verktøy "Drømmebanken" kan du på en enkel måte få hjelp av folket til å være med å finansiere ditt gode prosjekt. 

Hva er Drømmebanken?

Drømmebanken er et nettbasert verktøy som vi har investert i for å nettopp hjelpe de som har gode prosjekter men mangler penger. Selvom vi som lokalbank gir over 10.000.000 kr tilbake til lokalsamfunnet HVERT ÅR - kan vi ikke bestandig si ja til prosjekter. 

Derfor har vi Drømmebanken som kan gjøre det enkelt for de som trenger penger. Vi som bank kan også være med som gaveforsterker. Det betyr at hvis vi ønsker, kan vi betale 100 kr for hver 100-lapp som kommer inn på prosjektet. Dette vil foregå automatisk. Drømmebanken gir ingen inntekt til oss, det er kun en liten prosent som prosjekteier blir belastet til de som driver med Drømmebanken (Bidra.no) for oss. 

Hvordan lykkes med et prosjekt på drømmebanken?

Skal man lykkes - er det svært viktig at prosjektet når folket i lokalsamfunnet. Spre det i sosiale medier, det er det enkleste og beste. Blir ikke prosjektet synlig - er det heller ingen som kommer til å støtte prosjektet. 

Bruker du Drømmebanken som hjelpemiddel (og samtidig er kunde) kan også vi som lokalbank hjelpe til å synliggjøre det på våre sosiale medier/hjemmeside hvis ønskelig. 

Hvordan starter man?

1. Den som er prosjekteier må ha BankID

2. Finn ut hvordan du ønsker å legge opp prosjektet, finn fine bilder eller video - og kladd en tekst. 

3. Gå inn på Drømmebanken og trykk "Start prosjekt". 

4. Når et prosjekt er laget, vil vi i banken få en mail - hvor vi godkjenner prosjektet. Vi godkjenner nemlig ikke innsamlinger til fødselsdager, jubileum, utdrikningslag etc. 

5. Når prosjektet er publisert - spre det i sosiale medier og andre steder.

Link til Drømmebanken

Lykke til! Spør hvis du lurer.

Spørsmål om gavetildelingen?

Spør oss på marked

Send oss ditt spørsmål