Hva kan vi gjøre for deg?

Har du en drøm, eller har en god idé som du trenger hjelp til å realisere? Vi er lokalbanken siden 1859, og for oss er hver enkelt kunde viktig. Hos oss får du en serviceinnstilt rådgiver med lokalkunnskap, som tar raske beslutninger og som bryr seg, både om deg som kunde og lokalsamfunnet. Få en god økonomisk start på 2022 - kom innom eller ta kontakt for en uforpliktende prat. Velkommen!

Samle appene

Mistet oversikten?

Vi har blitt en LOKALBANK, og har blant annet fått ny mobilbank samt nye samarbeidspartnere på forsikring og aksje-/fondssparing. Vi har full forståelse dersom du som kunde føler at det er forvirrende hvor du finner informasjon og oversikt over de ulike produktene dine. Derfor ønsker vi å vise deg hvordan du enkelt samler alle apper og snarveier i én mappe på telefonen din, slik at du kun ved noen få klikk kan finne informasjonen du er på utkikk etter.

Vi har blitt en Frende!

Vi har inngått ny avtale med forsikringsselskapet Frende Forsikring. De er kåret til Norges beste flere år på rad. Ønsker du også å bli en Frende?

Ønsker du å se saldo og bevegelser på kredittkortet ditt?

Du finner nyttig informasjon om ditt kredittkort i den digitale portalen "LBkredittkort", og appen "Mitt Kort". Her kan du blant annet se forbruket ditt, hente pin, sperre kort, overføre m.m. I "LBkredittkort" kan du også bestille kredittkort, dersom det er ønskelig.