Uføreforsikring

Klarer du deg med en reduksjon i inntekten på 25% over natten?

Uføreforsikring

Mange tenker at de er godt nok dekket gjennom forsikringene de har på jobben. Men visste du at selv den aller beste forsikringen som finnes gjennom arbeidsgiver maksimalt gir deg 75% av dagens inntekt hvis du blir langvarig syk?

Med vår samarbeidspartner Frende Forsikring kan du velge mellom to typer uføreforsikringer:

Uførerente

Sørg for at du har inntekt som om du ikke kan jobbe. Du får penger hver måned til du blir pensjonist hvis du er minst 50% sykmeldt. Du kan dermed opprettholde livsstandarden du er vant til. 

Vilkår uførerente hos Frende Forsikring

Uføre pluss

Du får en avtalt sum penger som du bruker som du selv vil. Kanskje må du oppgradere boligen din, eller gjøre andre tiltak for å kunne bo hjemme? Uføre pluss gir inntil 1% av totalsummen hver måned. Hvis du blir minst 50% varig ufør etter to år får du resten som et engangsbeløp. 

Vilkår uføreforsikring hos Frende Forsikring

 

Enkel og rask helseerklæring

For å få uføreforsikring må du levere en egenerklæring om helsen din. Når du har fått et tilbud av oss, logger du deg inn på "Min side" på Frende Forsikring, og leverer den elektronisk der. Fort gjort og svært enkelt. 

Har det skjedd noe?

Gjelder det sykom eller dødsfall ønsker vi at du ringer oss uansett på 55 15 36 00. Vi hjelper deg når som helst, hele året. Du kan også melde om en hendelse på nett. 

Meld om hendelse

Kontakt oss

For oss handler det om at du er riktig og godt nok forsikret hvis du skulle bli uføre. 

Kontakt oss om uføreforsikring