Et hus i høsten

Lokalmegleren & Partners, Follo

Vår velkjente eiendomsmegler i Follo området. 

Lokalmegleren & Partners, Follo

Vi i Askim & Spydeberg Sparebank har i en årrekke hatt samarbeid med den lokale eiendomsmegleren i Follo.

Våre lokalkjente og erfarne meglere bor alle i Follo-området og har den kunnskapen, og det nettverket som er nødvendig for å gjøre en best mulig jobb for deg. Som en proaktiv og engasjert gjeng, står vi klare til å bistå og rådgi deg i din eiendomshandel – enten du skal kjøpe eller selge, sier daglig leder Truls Langaard.

Som meglere i en stor kjede har de tilgang til de mest effektive salgsverktøyene, fagsystemene og markedskanalene som finnes og kombinerer dette med fagkunnskap, lokalkunnskap og salgs-kommunikasjon. De lager innbydende og tillitsvekkende salgspresentasjon og møter kundene personlig på visning. Alt dette for at kundene skal komme best mulig ut av salget.

Lokalmegleren & Partners, Follo befinner seg i samme bygg som vårt lokale i Ski, i Torgveien 10. Kom gjerne innom for en kaffe og en prat. 

Lokalmegleren & Partners, Follo omsetter alle typer eiendom, både eneboliger, rekkehus, tomannsboliger, leiligheter, fritidseiendommer, tomter og mindre næringseiendommer. De har i tillegg bred erfaring innenfor nybygg og prosjektsalg, de fleste av meglerne har spesialutdanning innen prosjektsalg.

Lokalmegleren & Partners er den eiendomsmegleren du anbefaler videre!

 

Ansatte

Lokalkjente, erfarne meglere med kunnskap, nettverk og et engasjement for sine kunder.

Meglerbooking

Book et møte når det passer deg best - enkelt og praktisk.

Verdivurdering

Lang og bred erfaring, sammen med best mulig eksponering av din bolig, sørger for at du som kunde oppnår best mulig pris.