Vi vil være der for deg - som privat- og bedriftskunde

Det handler om å gjøre små og store drømmer til virkelighet, og om å skape et levende og aktivt lokalsamfunn

Hvorfor bli kunde hos oss?

Som kunde i lokalbanken Askim & Spydeberg Sparebank får du en serviceinnstilt rådgiver med lokalkunnskap, som tar raske beslutninger og som bryr seg, både om deg som kunde og lokalsamfunnet. Vi er med deg gjennom hele livet, i opp- og nedturer. Om du er ung, skal gifte deg, få barn, blir gammel - da får man ofte spørsmål, hvor det er godt å ha noen å snakke med. Hos oss møter du ikke roboter - vi er mennesker med følelser. 

Vi er lokalbanken siden 1859. Det betyr at våre kunder er godt ivaretatt i en solid og trygg lokalbank. Vi handler lokalt, bidrar til lokale arbeidsplasser og støtter lag og foreninger. Siden 2015 har våre to sparebankstiftelser gitt bidrag til allmennyttige formål, samt hatt som mål å utøve et langsiktig og stabilt eierskap i
Askim & Spydeberg Sparebank. 

Takk for at du er eller vil bli vår kunde! Sammen skaper vi et trygt og godt lokalsamfunn.

Hvordan bli bedriftskunde?

Bankverden er preget av mange krav fra myndighetene. For at vi skal kunne tilby deg en enkel og rask kundeetablering, ønsker vi at du følger stegene nedenfor:

  1. Fyll ut skjema "kundeerklæring"
  2. Skriv ut skjemaet og signer
  3. Send skjemaet med nødvendige vedlegg til post@asbank.no. (Merk gjerne mailen med "ny bedriftskunde" og krypter mailen)
  4. Når søknaden er behandlet vil du bli kontaktet på mail eller telefon

    Nødvendige vedlegg:
    - For eksisterende kunder: Sist oppdaterte firmaattest
    - For nystartede (aksje-) selskaper: Signert stiftelsesprotokoll og vedtekter