Jente og pappesker

Boliglån

Et boliglån du kan leve godt med.

Lån til bolig

Vi hjelper deg med å oppfylle boligdrømmen. Et boliglån du kan leve godt med. 

Søk om boliglån i dag, og gjerne digitalt om du vil. Lurer du på hva slags boliglån du kan få? Ta kontakt med oss, så hjelper en av våre rådgivere deg helt frem til drømmen.

Finn din rådgiver her

Søk om lån her (Det er for tiden noen problemer med søknadsskjema digitalt. Kontakt oss så hjelper vi deg).

Samtykke til innhenting av skatt- og ligningspapirer (gjelder kun ved søk om lån på nett).

 

Finansieringsbevis

Et finansieringsbevis er et bevis på hva du kan kjøpe en bolig for. Har du finansieringsbeviset kan du slå til raskt når boligdrømmen ligger til salgs. Beviset er gratis og ikke bindende. Det er et bevis fra banken om hvor mye du kan by på et hus.

Skaff deg gjerne et finansieringsbevis i dag hos din rådgiver.

 

Første bolig?
Er du mellom 18 og 34 år, og skal kjøpe din første bolig. Ja, da kan du få bankens beste lån hos oss. Du får det som kalles Aktiv Ung Bolig, og det gir deg en veldig god start, når du skal etablere deg med egen bolig. 
Ta kontakt med oss, så skal en av våre erfarne rådgivere hjelpe deg på med boligdrømmen.

Boliglån for alle
Vi hjelper deg med pengene til å skaffe drømmeboligen. Et vanlig boliglån har i gjennomsnitt 25 års nedbetalingstid, det vil si antall år som det tar å betale oss tilbake pengene du låner. I disse årene tar vi pant i boligen din, det betyr at vi har boligen som sikkerhet for pengene vi låner ut til deg.

Husk det er god investering å eie egen bolig. Du betaler tross alt ned på ditt eget, i motsetning til å skulle leie bolig.

Byggelån
Er du så heldig å kunne bygge din egen bolig, ja da kan du få hjelp underveis av oss. En av våre erfarne rådgivere hjelper deg med det økonomiske underveis i byggeprosessen. Ta kontakt.

Flexilån
Velg selv hvor mye du vil betale. Vi tar huset i sikkerhet, og du kan ta ut penger når du måtte føle for det, og betale tilbake når det passer deg. Men husk, gjelder kun innenfor 60% av verdien på huset.

Bankkollegaer ved rundt bord

Kontakt oss

Vi ønsker å hjelpe deg. Våre erfarne rådgivere kjenner lokalmiljøet og kan gi deg gode økonomiske råd, tilpasset din livs-situasjon.