Eldre dame i stol

"Ikke opplevd lignende noen gang!"

Vi har møtt Anne Berit fra Spydeberg - som aldri glemmer den regnfulle dagen i februar.....

"Det er når uhellet skjer at man virkelig ser hvor viktig det er med et forsikringsselskap som gjør alt for å sikre deg en rask og trygg behandling."

15. februar i år er en dag Anne Berit fra Spydeberg ikke kommer til å glemme med det første. Hun oppdaget plutselig at det stod mengder med vann langs husveggen, som ikke rant ned i plenen på grunn av all tele og is.  Det regnet og regnet, og vannet hadde ingen annen vei å ta – enn ned og inn i kjelleren til Anne Berit og mannen hennes.

«I 40 år har jeg bodd i dette huset, sier Anne Berit – og aldri opplevd makan»!
Vi møter henne utenfor huset en varm vårdag i mars. Ekteparet hadde kjøpt ny leilighet i Spydeberg, og huset var solgt. Så skjer dette. En fortvilet Anne Berit fikk heldigvis hjelp av barna, som igjen fikk mye dugnadshjelp lokalt, da vannet strømmet inn i kjelleren. 

Det ble flere timer med dugnadshjelp og de fikk låne en slags «støvsuger» som trekker opp vannet. "Vi trakk opp ca 600 liter vann – det er jeg helt sikker på", sier Anne Berit.

Forsikringsselskapet kom raskt på banen
På natten sendte de en mail til forsikringsselskapet som de hadde tegnet igjennom Askim & Spydeberg Sparebank, bare noen måneder i forkant. Frende Forsikring. På morgenkvisten ringte de til Frende, og da var saken allerede registrert og under behandling. Så gikk det bare en times tid - så dukket plutselig en hyggelig kar fra saneringsfirmaet Reco opp for å hjelpe til med det rette utstyret. Utrolig rask respons, og dagen deretter, var taksten på skaden i innboksen. 

"Å være kunde i lokalbanken er både trygt og lettvint. Der har vi en rådgiver som virkelig bryr seg om oss", sier Anne Berit.

Siden kjelleren fortsatt stod med vifter fra Reco, da vi besøkte Anne Berit, er ikke hele skadesaken gjort opp – men likevel kommenterer Anne Berit at servicen og hjelpen de har fått fra Frende er helt fantastisk.
"Nå ser jeg bare frem til å få gitt huset videre til nye eiere, og vite at med Frende og Lokalbanken i ryggen – kan jeg trygt bosette meg i ny leilighet, og det med god samvittighet."

Dame peker

Husforsikring med utvidet dekning

Anne Berit og mannen hennes tegnet forsikring bare noen måneder før skaden oppstod. Igjennom sin rådgiver i Askim & Spydeberg Sparebank fikk de tilbud om Husforsikring med utvidet dekning. I dag, er de glade for at de aksepterte tilbudet de fikk av sin rådgiver Conny i banken. 

Forsikringen igjennom Frende forsikring dekker nemlig følgeskader av vanninntrenging gjennom utett vegg. 

Les gjerne mer om Husforsikring i Frende

Kontakt rådgiver for et uforpliktende forslag


hytteforsikring

Frende Forsikring

Vi er de som syns forsikring burde være like lett som det er trygt

  • Fornøyde kunder
  • Trygt skadeoppgjør
  • Best i test