Økte innskuddsrenter

Hva har renteøkningen å si for sparingen din?

Markedsoppdatering fra vår egen sparespesialist, Trond Rennemo

Sterk etterspørsel etter både råvarer og ferdige produkter har bidratt til å presse prisnivået oppover de siste månedene.
I tillegg, lager krigen i Ukraina, samt logistikkproblemer i etterkant av Covid, ekstra utfordringer for mange produsenter og leverandører. Summen av dette har gitt en prisvekst (inflasjon) som er langt over målet til Norges Bank. Videre har dette ført til at Sentralbanken har satt opp renten, og markedet forventer videre renteoppgang gjennom 2022 og 2023. 

For deg som sparer gir dette nye muligheter.
Sparing på ordinær bankkonto kan være et alternativ for de som ønsker lav risiko, og renten på innskudd forventes å øke i takt med markedsrenten fremover.
Vi i Askim & Spydeberg Sparebank har svært konkurransedyktige renter på innskudd! Sammenlign oss gjerne med andre!

Oppdatert innskuddsrente finner du her.


Om du har høyere risikoevne/vilje, og ønsker høyere forventet avkastning en banksparing, kan sparing i rentefond, for eksempel Norne Rente, også være et godt alternativ. Rentefondene investerer hovedsakelig i lån (sertifikater/obligasjoner) utstedt av bedrifter/finansinstitusjoner, og når rentene på slike lån øker vil avkastningen i rentefondene også øke over litt tid.

Prøv gjerne vår sparekalkulator for å se hvordan sparepengene dine kan vokse, eller snakk med en av våre rådgivere for å finne riktig sparealternativ."

Trond Rennemo

Prøv sparekalkulatoren vår

Se hva sparingen kan gi deg ved å klikke på knappen nedenfor.

Spareteamet

Vi hjelper deg med gode valg for fremtiden

Vi har kompetente rådgivere i banken som gjerne hjelper deg med ditt sparebehov. Klikk på knappen nedenfor for å se spareteamet vårt, samt deres kontaktopplysninger.