Bonde og traktor

Gode og trygge finansierings-løsninger.

Når vi skal tilby en kunde finansiering, er det bondens og bedriftens behov som står i fokus. Vi tilpasser lånetilbudene våre etter tett dialog med deg som kunde, og kommer fram til den beste løsningen deretter.

  • Har du spørsmål om vårt grønne landbrukslån eller ønsker mer informasjon om hvordan det kan støtte din gårdsdrift? Vårt team står klart til å hjelpe deg. Kontakt oss i dag for en uforpliktende samtale om hvordan vi kan bidra til å gjøre din gård mer bærekraftig og lønnsom.

Vi tilbyr

Driftskreditt

En driftskreditt skal sikre likviditet til å dekke innkjøp av ulike innsatsfaktorer som brukes i en produksjon. Denne kreditten er spesielt viktig når utgifter og inntekter ikke kommer på samme tidspunkt.
Kontakt oss, så hjelper vi deg.

Leasing

Leasing frigjør kapital, det er ingen forskuttering av merverdiavgift og det forenkler regnskapsføring. Vi samarbeider med Brage Finans på leasing. Les mer og prøv vår leasingkalkulator, eller kontakt din rådgiver for å finne løsninger som passer for deg.

Næringslån

Trenger du å investere i nytt utstyr, utvide eller gjøre større langsiktige investeringer, så tilbyr vi i lokalbanken lån som passer ditt gårdsbruks behov og økonomi.Grønt landbrukslån

Askim & Spydeberg Sparebank ønsker å bidra slik at norske bønder kan gjøre investeringer og tiltak som minsker utslipp og bidrar til en mer bærekraftig produksjon. Les mer om vårt grønne landbrukslån, eller kontakt oss for gode råd.