Åpningstider og betalingsfrister

Åpningstider

Vi holder stengt på julaften og nyttårsaften, men har åpent i romjulen fra kl 10:00-14:00. Husk at du likevel alltid kan kontakte kundesenteret vårt, som holder åpent hver dag, hele døgnet, hele året. Send de gjerne en sikker melding via mobil- eller nettbanken, eller ring tlf.nr. 69 81 62 00.

Betalingsfrister

- Siste frist for å betale regninger før julaften er fredag 22. desember. Regninger som skal være betalt på denne dagen må være godkjent i nettbanken før kl. 14:00. Vi anbefaler at dette gjøres i god tid før fristen. Første forfallsdato etter julaften er onsdag 27. desember. 

- Siste frist for å betale regninger som skal komme på 2023, er fredag 29. desember. Regninger som skal være betalt på denne dagen må være godkjent i nettbank før kl. 14:00. Vi anbefaler at dette gjøres i god tid før fristen. Første forfallsdato etter nyttårsaften er tirsdag 2. januar 2024. 

- BSU - Husk å overfør penger til din BSU-konto for å få skattefradraget. Vi anbefaler at dette gjøres i god tid før nyttår! Frist for overføring til BSU er fredag 29. desember før kl. 12.00.

- FOND - For å være sikker på at dine registreringer av kjøp eller salg av fond skal være på kalenderåret 2023, må ordren legges inn senest innen utgangen av 21. desember. Frist for fondskjøp på IPS konto er 27.12. Handel etter dette kan vår samarbeids-partner på fondssparing, Norne Securities, ikke garantere at kommer på dette året.

Husk, svindlerne tar ikke ferie...

Samtidig ønsker vi å minne deg om at julen dessverre ikke stopper svindlerne, men derimot er høysesong for svindelforsøk. Vi oppfordrer deg derfor til å være ekstra forsiktig og aldri dele sensitive opplysninger som passord eller personnummer per SMS eller telefon. Du kan finne mer informasjon om sikkerhetstips på vår hjemmeside.

Skulle likevel uhellet være ute - ring umiddelbart til vårt kundesenter, slik at vi får sperret din BankID så raskt som mulig.

Takk for at du velger oss som din bank. 
Vi ønsker deg en fredfull jul og et strålende nytt år. 🧡